Baccarat Punto Banco

Online Baccarat spelen

Baccarat, je favoriete kaartspel

Baccarat spelen maarSteeds meer mensen willen een gokje wagen met het casinospel Baccarat. Baccarat en punto banco spelen, je zou er snel je bed voor uitkomen en kijken hoeveel kans je vandaag hebt om te winnen. Je kiest voor Baccarat omdat je gek bent op kaartspellen! Het is wel echt een kansspel, waarbij het altijd van het moment en van je kaarten afhangt of je gaat winnen of dat je je bedrag kwijt bent. Maar waar komt het spel vandaan? Men denkt dat het spel uit Frankrijk komt, vanuit Italië, tijdens de regeerperiode van Karel VIII van Frankrijk. Je kunt ook wel eens de naam Chemin de fer tegenkomen en dat wil zeggen spoorweg. Hoe komen ze aan deze naam? De bankhouder moet na ieder bank spel wat hij heeft verloren, verhuizen naar de speler links van de bankhouder. Dit klinkt misschien wat ingewikkeld, maar als je speelt snap je snel de bedoeling.

Het spel Baccarat speel je altijd met meerdere stokken speelkaarten. Vaak gaat het over zes stokken van 52 kaarten en in totaal zijn er dus 312 kaarten waar je mee kunt spelen. De kaarten gaan samen in een slof en worden goed geschud. Hier worden ze dan weer uitgetrokken. Veel gebruikte kaarten worden aan de kant gelegd en dan wordt diezelfde slof gebruikt. Dit gaat zo door totdat er minder dan zeven kaarten overblijven. Als alle kaarten zijn geschud dan wordt de bank verkocht aan de hoogste bieder. Daarbij is het geboden bedrag als eerste de bank en daar kunnen dan alle spelers tegen aanbieden. Vanaf dat moment mag eerst de voorhand nu een bedrag plaatsen en dan de linker buurman. Dit wordt gedaan tot iedereen een bedrag heeft geplaatst. Een totaal mag wel minder zijn dan het geld in de bank, maar niet meer.

Casilando bonus

Banco roepen

Een van de spelers mag banco roepen. Dit wil zeggen dat hij dan alleen tegen de bank zal spelen voor het hele bedrag wat is geplaatst. Maar wat doe je als andere spelers ook banco willen spelen? Dan zal daarbij de voorhand eerst voorgaan. Wanneer dat dan alle bedragen zijn geplaatst deelt de bank vier kaarten. Eerst aan de spelers en dan de tweede aan zichzelf. Dan is de derde voor de spelers en de laatste voor zichzelf. Diegene met het hoogst geplaatst bedrag, of banco” speler mag nu de kaarten rapen voor de spelers. Jouw doel is om zo dicht mogelijk bij de negen te geraken. De Aas is daarbij een punt waard en de boer, vrouw en heer zijn tien punten waard. De andere kaarten hebben de waarde die op de kaart staat afgebeeld. De negen heeft dus een waarde van negen punten.

Punto Banco

Je hebt verschillende soorten spellen bij punto banco. Als je kiest voor punto banco dan kun je een keuze maken voor “punto” of “banco” of “Égalité”. Daarbij deelt de croupier om en om vier kaarten open op tafel. Eerst komen er twee kaarten op het vlak punto te liggen en dan twee op het vlak “banco”. Er wordt gespeeld met open kaarten. Voor de punto geldt dat deze altijd met vijf of minder een derde kaart neemt en gaat passen bij zes of zeven. Als je namelijk een acht en negen hebt met twee kaarten dan win je direct. Een banco zal wanneer een punto past geen derde kaart nemen. De banco handelt dan net als de punto en zal passen bij de zes en kopen bij de vijf. Iedere ronde zal weer spannend zijn, want de keuzes die je maakt, hangen echt af van de kaarten die je krijgt.

Updated: 20 januari 2018 — 11:36
Baccarat Punto Banco © 2014