Baccarat Punto Banco

Online Baccarat spelen

Baccarat online spelen

Steeds meer mensen komen er achter hoe leuk het is om baccarat te spelen. Het wordt dan ook op steeds meer plaatsen aangeboden. Dus wil jij graag baccarat of punto banco spelen, zorg dan dat je op de hoogte bent van de spelregels. Je kunt het spel namelijk snel leren en daarom leggen we je hier alles uit over baccarat. Maar ook over hoe je een inzet kunt plaatsen. Het enige advies wat wij je kunnen geven is dat je de tijd neemt om te oefenen en dan gaat de rest vanzelf. Hoe meer je hebt geoefend, hoe beter je een spel in kunt schatten en weet wat je kunt verwachten. Lees daarom alles op je gemak door en begin vandaag met oefenen. Oefenen kan online maar ook op je mobiel, kom alles te weten en je bent goed voorbereid op het echte werk.

Eenvoudig te leren

Als je op zoek bent naar een spel wat eenvoudig aan te leren is, dan is baccarat een goede keuze. Je hebt namelijk als beste kaarten de 8 en de 9. Dit noemen ze ook wel naturals. Je moet daarbij een inzet plaatsen op een speler of een dealer. Wanneer één van de spelers een 8 of 9 heeft dan is het spel al zo goed als afgelopen. Het gaat er namelijk om wie dat er het dichtst bij de 9 in de buurt is en die heeft gewonnen. Het kan ook zijn dat er geen naturals worden getrokken en dan zal de speler maar ook de dealer nog een kaart krijgen. De speler die het dichtst bij de 9 in de buurt komt zal winnen. Iedere ronde weer een spannend moment want misschien heb jij wel een goede voorspelling gedaan. Hoeveel zou jij dan winnen?

Casilando bonus

Hoe werkt het spel?

Het doel bij baccarat is dat jij een winnende kaarthand gaat voorspellen. Wie denk jij dat er het dichtst bij de 9 punten in de buurt gaat komen? Je zou ook kunnen denken dat het gelijkspel wordt en ook dat kan dan worden aangegeven. Ook de waarde van de kaarten dien je goed te onthouden, de Aas is één punt waard, de kaarten 2 tot en met 9 zijn het aantal punten waard wat er op de kaart staat. Dan heb je nog de 10 en de plaatjes en die zijn allemaal 0 punten waard. Het is belangrijk dat je de waardes goed gaat onthouden, maar na een paar keer oefenen gaat dat vanzelf. Het is zoals we al zeiden geen lastig spel. Je hebt een paar ronden nodig om er in te komen en dan weet je hoe het er aan toe gaat.

Inzet plaatsen

Als je bij het spel een inzet gaat plaatsen, dan moet je dat op de gok doen. Je hebt namelijk nog geen kaarten gezien voordat je je keuze gaat maken. Je gaat dus kiezen of de bank gaat winnen of een speler of het wordt gelijkspel. Als je het goed hebt kun je een leuk bedrag winnen. Het kan ook zijn dat je het fout hebt en dan ben je je inzet kwijt. De volgende ronde heb je dan weer nieuwe kansen om een goede voorspelling te doen. Hoe hoger het geldbedrag is wat je gaat plaatsen, hoe hoger de uitbetaling zal zijn als je een winst hebt behaald. Maar probeer het eerst met lagere bedragen om na te gaan hoeveel geluk je hebt. Alleen al de spanning om met geld te spelen is leuk voor de ervaring.

Updated: 4 september 2018 — 15:33
Baccarat Punto Banco © 2014