Baccarat Punto Banco

Online Baccarat spelen

Baccarat spelen, inzetten en mogelijkheden

Bij het spel baccarat is het belangrijk dat je heel goed weet wat de mogelijkheden zijn. Met name wanneer het gaat over inzetten en de uitbetalingen. Daarom bereiden we je hier graag op voor en we gaan er nu verder op in. Als je namelijk kiest voor baccarat of punto banco spelen, dan kun jij veel geld winnen, maar je moet wel weten wat je gaat doen. Jouw doel is om in te schatten welke hand de hoogste waard heeft en wie er dus gaat winnen, is dat de bank of is dat de speler? Daarbij heb je de keuze om in te zetten op de speler of op de bank, maar je kunt ook kiezen voor gelijkspel, wanneer je dat doet, wil dat dus zeggen dat jij denkt dat de speler en de bank eenzelfde aantal punten hebben.

Third card drawing voor spelers

Het spel begint met twee kaarten, maar er kan een derde kaart getrokken worden. Daarbij gelden er speciale regels voor de spelers. Wanneer dat de speler of de bank een totaal heeft van acht of negen bij de eerste twee kaarten, dan wordt er geen derde kaart meer getrokken. Dit noemen we dan ook wel natural. Deze hand zal dan ook niet meer verder spelen. Maar wanneer een speler een totaal heeft van gelijk of minder dan vijf, dan wordt er een derde kaart getrokken. Wanneer de speler geen derde kaart trekt, dan wil dat zeggen dat de hand van de bank blijft. De bank trekt bij zes of meer een derde kaart als het totaal vijf is of minder. Wanneer de speler een derde kaart trekt, dan komt de derde kaart regel die zo wordt besproken aan de orde.

Baccarat spelen

Third card drawing voor de bank

Er gelden ook derde kaart regels voor de bank. Deze worden nu besproken. Wanneer de bank namelijk een totaal heeft van twee of minder, dan wordt er door de bank een kaart getrokken. Het maakt dan niet uit wat de derde kaart is van de speler. Wanneer dat het totaal van de bank een drie is, dan trekt de bank ook een derde kaart, alleen dat wordt niet gedaan wanneer de derde kaart van de speler een acht is. Is het totaal van de bank een vier? Dan trekt de bank ook een derde kaart alleen niet wanneer de kaart van de speler een nul, één, acht of negen is. Heeft de bank een totaal van vijf? Dan komt er ook een derde kaart voor de bank, tenzij de derde kaart van de speler een vier, vijf, zes of zeven is.

Is het totaal van de bank een zes? Is het totaal van de bank een zes dan komt er een derde kaart, alleen wanneer dat de derde kaart van de speler een zes of een zeven is. Is het totaal van de bank een zeven? Dan zal de bank een keuze maken en passen.

Uitbetaling

De uitbetalingen bij baccarat kunnen erg goed zijn. Bij een gelijkspel wordt er vaak 8:1 keer de inzet aan je uitbetaald. Hoeveel je wint, hangt af van de inzet en kan ook per casino wisselen. Er zijn namelijk meerdere varianten van het spel en daar dient dan naar gekeken te worden. Het is belangrijk heel goed te weten wanneer je wel of geen derde kaart wil. Neem de tijd om de spelregels eigen te maken en te ontdekken op welke uitbetalingen je recht hebt. Als je een goede keuze hebt gemaakt en je hebt een hoog bedrag ingezet, dan komt het helemaal goed.

Updated: 10 februari 2018 — 20:26
Baccarat Punto Banco © 2014