Baccarat Punto Banco

Online Baccarat spelen

Hoe ga je Baccarat spelen?

Baccarat is een leuk spel, vol spanning en intriges! Baccarat is zowel simpel te leren als te spelen. Een spel baccarat heeft drie mogelijke uitkomsten: de speler wint, de bankier wint en gelijkspel. Wees je ervan bewust dat “bankier” niet refereert naar het huis. Deelnemers in het spel hebben de optie op in te zetten op de hand van of de speler of de bankier.

Inzetten en kaarten delen

Weet dat je kunt inzetten op een van de handen. De ene is de hand van de bankier en de andere de hand van de speler. Een speler mag inzetten op een van beide handen. Inzetten moeten worden geplaatst op of de speler of op de bankier voordat de kaarten worden gedeeld. Weet hoe de kaarten worden gedeeld. Er worden twee kaarten gedeeld aan zowel de speler als de bankier. Een speler of een casinomedewerker die de shoe vasthoudt, schuift een kaart weg en legt deze met de afbeelding naar boven in de spelers ruimte op de vilten tafel. De volgende kaart, de eerste van de bankiers hand, wordt geplaatst in de bankiers ruimte op de tafel. Vervolgens deelt het huis nog een spelerskaart en daarna de tweede bankierskaart. De eerste ronde van de deler bestaat uit twee kaarten voor zowel de speler als de bankier.

Maak het puntenaantal van beide sets kaarten bekend. Tienen en gezichtskaarten zijn allemaal nul punten waard; alle andere kaarten zijn hun aangegeven waarde waard, met de aas die een punt waard is. Als een totaal meer dan 10 is, dan is het tweede cijfer de waarde van de hand. Bijvoorbeeld: een 9 en een 6, wat een totaal is van 15, zorgen voor een hand met 5 punten. Om te winnen moet je in hebben gezet op de hand welke totale waarde dichter bij de 9 ligt.

Casilando bonus

Natuurlijke win en de derde kaart

Begrijp de “natuurlijke” win. Als in de eerste kaarten die zijn gedeeld, het puntentotaal 8 of 9 voor of de speler of de bankier is, dan wordt dit een natuurlijke win genoemd en dan is het spel voorbij. Inzetten die al zijn geplaatst worden uitbetaald.

Bepaal of de speler een derde kaart krijgt door te kijken naar het puntentotaal. De hand van de speler wordt eerst afgemaakt. Een totaal van 8 of 9 voor de speler krijgt geen extra kaarten. De speler past bij een totaal van 6 of 7. Bij elk ander puntentotaal, 0-5, trekt de speler een derde kaart, behalve als de bank 8 of 9 punten heeft, in dat geval wint de hand van de bank zonder verdere trekking.

Overheersende derde kaart

Ken de regels betreft de overheersende derde kaart van de bankier. Als de speler geduldig past (of geen nieuwe kaarten trekt), dan trekt de bankier met een handtotaal van 0-5 en past met een handtotaal van 6 of 7. Alle andere handen zijn afhankelijk van de derde kaart die de speler trekt:
• Als de spelers derde kaart een 9, 10, een gezichtskaart of een aas is, trekt de bankier wanneer hij 0-3 heeft en past met 4-7.
• Als de spelers derde kaart een 8 is, trekt de bankier wanneer bij 0-2 heeft en past met 3-7.
• Als de spelers derde kaart een 6 of 7 is, trekt de bankier wanneer hij 0-6 heeft en past met een 7.
• Als de spelers derde kaart een 4 of 5 is, trekt de bankier wanneer hij 0-5 heeft en past met 6-7.
• Als de spelers derde kaart een 2 of 3 is, trekt de bankier wanneer hij 0-4 heeft en past met 5-7.

Winnende hand berekenen

Wanneer de kaarten zijn gedeeld, bereken de winnende hand. De winnende hand is die hand waarvan het totaal aantal punten het meest dichtbij de 9 ligt. Wanneer er sprake is van gelijkspel, dan wint of verliest geen enkele hand. Soms wordt er commissie betaald over de winsten wanneer er is ingezet op de hand van de bankier.

Updated: 2 april 2018 — 15:42
Baccarat Punto Banco © 2014