Baccarat Punto Banco

Online Baccarat spelen

Reis naar Mexico winnen? Dit kan bij Omnislots!

Ben je al een trouwe speler bij Omnislots? Dan heb je in de maand mei veel geluk. Er is namelijk een toernooi waar je vanaf vandaag aan deel kunt nemen. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen en dan gaat de rest vanzelf. Je maakt kans op een hele mooie reis naar Mexico. Je ziet jezelf daar toch wel liggen, lekker op het strand met een lekkere cocktail? Zorg dat je deze maand volop komt spelen en dan maak je kans op een geheel verzorgde 9-daagse reis naar Cancun voor twee personen. Baccarat en punto banco kun je ook gewoon door blijven spelen, altijd leuk voor de afwisseling! Maar denk eens aan de trip. Denk er alvast over na wie je mee zou willen nemen op deze trip. Het wordt een groot avontuur waar je geen nee tegen wil zeggen. We leggen je graag uit wat je ervoor moet doen en dan kan de actie beginnen.

Je hebt om te beginnen een spelersaccount nodig bij Omnislots om deel te nemen aan het toernooi deze maand. Binnen een paar minuten heb je je account aangemaakt. Maak daarom even wat tijd vrij zodat je vanaf vandaag mee kunt doen, maak kans op de reis naar Mexico.

Toernooi Omnislots

Deelnemen aan de promotie

De promotie bij Omnislots bestaat deze maand uit vier kwalificatierondes en één groot finaletoernooi. Je kunt aan iedere ronde meedoen en tijdens een kwalificatieronde winnen de drie spelers die in totaal het meeste hebben ingezet €500 euro. Je krijgt ook één lot voor het grote finaletoernooi. Waar kun je aan meedoen en wanneer? Je vindt de data hieronder:

  1. Kwalificatieronde 1: 1 t/m 6 mei 2018
  2. Kwalificatieronde 2: 7 t/m 12 mei 2018
  3. Kwalificatieronde 3: 13 t/m 18 mei 2018
  4. Kwalificatieronde 4: 19 t/m 24 mei 2018
  5. Groot finaletoernooi: 25 t/m 31 mei 2018

Reis naar Mexico

Als je deelneemt aan de promotie van Omnislots in de maand mei, dan kun je zomaar de reis naar Mexico winnen. Waaruit bestaat de prijs? Het is een geheel verzorgde reis naar Cancun in Mexico. De reis heeft een waarde van €3.000, je krijgt twee vliegtickets, negen overnachtingen in een all-inclusive hotel, vervoer van en naar het vliegveld en €500 om daar uit te geven. Kortom, een leuke prijs die je niet zomaar aan je voorbij wil laten gaan.

Voorwaarden toernooi

Voordat je aan het Omnislots toernooi mee kunt doen is het goed om de voorwaarden door te nemen. Als je mee wil doen moet je als speler minimaal een bedrag van €30 storten, dan pas kun je in aanmerking komen voor het toernooi. Je kunt maximaal één lot winnen. Als je tijdens meer dan één kwalificatieronde in de top drie terecht komt, krijg je €500. Je lot gaat dan door naar de volgende speler. Het bedrag wat je wint is wel bonusgeld waarbij de bonusvoorwaarden van toepassing zijn. Alleen de inzetten voor de slots komen voor deze actie in aanmerking en de echte geld inzetten. De data van de te winnen reis zullen worden afgesproken door de winnaar en het management.

Omnislots account openen

De promotie van de maand mei bij Omnislots wil je niet missen. Zorg dat je daarom een account aanmaakt. Na de registratie kun je een bedrag storten en dat wordt beloond met een 100% bonus. Het bedrag kan oplopen tot maximaal €300 en je krijgt ook 50 free spins cadeau voor de gokkast Starburst van Netent.

Klik hier om mee te doen aan deze actie!

Updated: 2 mei 2018 — 10:05
Baccarat Punto Banco © 2014